De Recronvoorwaarden, onze privacy verklaring en ons terreinreglement zijn van toepassing op elk(e) reservering/verblijf bij Camping & Jachthaven De Meeuw.

RECRONVOORWAARDEN

RECRON voorwaarden Toeristische plaatsen
RECRON voorwaarden Vakantieverblijven
RECRON voorwaarden Seizoenplaatsen
RECRON voorwaarden Vaste Plaatsen

TERREINREGLEMENT

Terreinreglement toeristische plaatsen
Terreinreglement vaste plaatsen
Havenreglement 

PRIVACY

Wij gebruiken je gegevens enkel voor interne doeleinden en deze worden niet aan derden doorgespeeld. Bekijk hier onze volledige privacyverklaring.

PRIJZEN OP DE WEBSITE

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Niet inbegrepen zijn eventuele verhogingen van het BTW-tarief en alle extra belastingen van overheidswege die redelijkerwijs niet bekend of niet van toepassing waren op het moment van publicatie van deze webpagina. Prijzen onder voorbehoud van zet- en drukfouten. 

VOORKEUR

Heb je voorkeur ten aanzien van ligging, meerdere kampeerplaatsen naast elkaar of een bepaalde accommodatie/kampeerplaats dan willen wij hieraan, indien mogelijk graag voldoen. De voorkeurskosten bedragen € 11,00 (kampeerplaats) en € 22,50 (verhuurobject) per boeking. Hier worden geen kortingen over gegeven. Aan de objectnaam/locatienummer vermeld op de reservering/bevestiging kunnen enkel rechten worden ontleend wanneer hiervoor de in de reservering/bevestiging genoemde voorkeurskosten zijn betaald.

ANNULERINGVERZEKERING
Je kunt maximaal binnen 24 uur na het maken van je reservering een annuleringsverzekering via ons afsluiten. Na deze 24 uur is dit niet meer mogelijk. Bij annuleringen zonder annuleringsverzekering gelden de hierboven genoemde RECRON voorwaarden.

GEGEVENS
Camping en Jachthaven de Meeuw
Batterijweg 1
3231 AA Brielle
 
KvK: 10040855
BTW: NL8070.75.310.B.02
IBAN: NL79 RABO 0364 4904 89
BIC: RABONL2U
Incassant ID: NL 72 ZZZ 1004 0855 000